Sokolovský FLER jarmark
KDY: 26. října od 10.00
KDE: velký sál MDK Sokolov
ZA KOLIK: zdarma

„Přijďte nasát inspiraci, vůni Vánoc, dřeva, barev, kůže, mýdla a bylinek,“ zvou organizátoři na FLER jarmark do velkého sálu Hornického domu. Seženete tu ručně vyrobené věci a chybět nebudou ani dětské dílničky.

Navštivte Habartovský blešák 
KDY: 26. října od 9.00
KDE: společenský sál MKS Habartov
ZA KOLIK: zdarma

Prodej a nákup dětského oblečení, oblečení pro dospělé, obuvi, hraček, knih a učebnic, počítačových her a videoher, drobností do domácnosti…, zkrátka všeho zachovalého a funkčního, co může dále sloužit a je vám to líto vyhodit. Přesně to nabízí sobotní Habartovský blešák ve společenském sále MKS. Končí úderem poledne.

Kraslické podzimní noty 
KDY: 26. října od 17.00
KDE: Dům kultury Kraslice
ZA KOLIK: 180 Kč v předprodeji, 220 Kč na místě

Návštěvníci se mohou těšit na pražskou kapelu Brass Avenue. Dále se na jevišti představí známý plzeňský band Pilsner Jazz Band. Večer uzavře místní Zábavní orchestr Kraslice se zpěvačkou Barborou „Swinx“ Řeháčkovou. Vstupenky jsou v předprodejích v KIC Kraslice a IC Sokolov.

Setkání na Krudumu ke 101. výročí
KDY: 28. října od 15.00
KDE: rozhledna Krudum
ZA KOLIK: zdarma

101. narozeniny naší republiky můžete oslavit při společném setkání na rozhledně Krudum. Přijít se sem dá od Hruškové, Horního Slavkova, z Milířů či Třídomí. Ve 13.30 vyráží na kole od koupaliště Michal senátor za Karlovarský kraj Miroslav Balatka. Můžete se k němu přidat.