Lassie se vrací, Samotáři a Můj příběh v letňáku
KDY: 3.-5. července od 22 hodin
KDE: koupaliště Michal Sokolov
ZA KOLIK: 100 Kč, na pohádky 50 Kč

Také v letošním roce se, pokud bude pěkné počasí, můžete těšit na promítání letního kina na koupališti Michal. Během prodlouženého víkendu na začátku července to budou hned tři filmy. V pátek 3. 7. řadu diváků určitě dojme snímek Lassie se vrací. V sobotu přijdou na řadu legendární Samotáři a v neděli můžete vidět Můj příběh. Za vstupenky na pohádky dáte 50 korun, na ostatní filmy stovku. Letňák promítá po celé prázdniny, naposledy 29. srpna.

Filmáč v Lokti s Vojtou Kotkem a parodie na verneovky 
KDY: 3. července od 19 hodin
KDE: amfiteátr Loket
ZA KOLIK: 290 Kč v předprodeji, 390 Kč na místě

Druhý den akce Noc s filmovou hvězdou … aneb Filmáč v Lokti nabídne od 19 hodin koncert Vojty Kotka a TH!S. Po jeho skončení vás zajisté pobaví jedinečná parodie na jedno z pozapomenutějších děl Julesa Verna, film s názvem Tajemství hradu v Karpatech. Vstupenky v předprodeji stojí 290, na místě pak 390 Kč. 

Ellen se na vás těší v Nautíku 
KDY: 3. července od 17 hodin
KDE: hotel Nautilus Chodov

Srdečně zváni jsou všichni, kteří ještě pamatují, i ti, co nepamatují, taneční „pařby“ v Nautíku. Přijďte zavzpomínat na venkovní terasu.

Začátek prázdnin s koňmi 
KDY: 4. července od 10 hodin
KDE: Březová

Na 1. ročník začátku prázdnin s koňmi vás na Březovou zvou Koně Březová. Čeká vás den plný zábavy s hudbou, soutěžemi, občerstvením a jízdou na koni. Pořadatelé tak chtějí dětem vynahradit akce, které bylo nutno vzhledem k omezením nařízeným vládou zrušit.

Liberate restartují hudební sezonu 
KDY: 4. července od 20 hodin
KDE: Alfa Music Club
ZA KOLIK: 100 Kč

Kapela Liberate má pro své fanoušky dobrou zprávu. Zahajuje svou pokoronavirovou sezonu. No a kde jinde než „doma“, tedy v sokolovském Alfa Music Clubu. Koncert začíná v sobotu 4. července od 20 hodin. Vstupné je 100 korun a vstupenky zakoupíte na www.alfaticket.cz.

Noc s filmovou hvězdou zakončí MIG21 a Tomáš Klus 
KDY: 4. a 5. července od 19 hodin
KDE: amfiteátr Loket
ZA KOLIK: 420/490 Kč, 390/490 Kč

Noc s filmovou hvězdou…aneb Filmáč v Lokti pokračuje až do neděle. V sobotu do loketského amfiteátru dorazí Jiří Macháček a Mig21. Po koncertu je od 21 hodin připraven film Intimní osvětlení. V neděli bude koncertovat Tomáš Klus a film, na který se můžete těšit, má název Jízda.