Nové distribuční centrum má být přehlídkou moderních technologií a ekologických řešení. Zaměstnanci budou expedovat zboží pomocí hlasových povelů a jejich práce bude podléhat špičkovým bezpečnostním kontrolám. Součástí budovy budou také inteligentní řídicí systémy, které snižují světelné emise a spotřebu energie.

„Máme velkou radost, že můžeme tak prestižnímu zákazníkovi, jakým je společnost Estée Lauder Companies, poskytovat naše nadstandardní a velmi komplexní služby,“ řekl při slavnostním představení hrubé stavby Oscar de Bok, generální ředitel DHL Supply Chain pro Evropu, Střední východ a Afriku. „Zahájení spolupráce s Estée Lauder Companies je pro DHL Supply Chain významným milníkem. Jsem přesvědčen o tom, že s naším silným týmem, celou řadou služeb s přidanou hodnotou i nejmodernějšími technologiemi a inovacemi budeme schopni naplňovat vysoká očekávání společnosti Estée Lauder Companies,“ uvedl Bok. Dodal, že oceňuje profesiální přístup všech zúčastněných.

Do chebské průmyslové zóny míří kosmetická firma mimo jiné i díky spolupráci DHL. Chebská průmyslová zóna se neustále rozvíjí. „Velmi mě těší, že se společnost DHL v Chebu tak dobře zabydlela. Po expanzi už zde bude provozovat logistické služby na úctyhodné ploše 45 000 metrů čtverečních, což jen potvrzuje úspěšnou dlouhodobou spolupráci mezi světovým lídrem v oblasti logistiky a společností Panattoni Europe.

ilustrační foto.
Týden patří knihovnám a čtenářům

Karlovarský kraj vláda zařadila mezi takzvané strukturálně postižené regiony. „Díky rychlému rozvoji chebské průmyslové zóny a příchodu významných zahraničních investorů, jako je například DHL nebo Estée Lauder Companies, se však ekonomická situace rychle mění k lepšímu. Cheb je příkladem města, které nevidí v průmyslu riziko, ale příležitost. A proto s ním roste,“ konstatoval Karel Novotný, náměstek ministra průmyslu a obchodu.

Panattoni Park Cheb se nachází v těsné blízkosti skvělého napojení na německou dálniční síť a také železničního kontejnerového terminálu v bavorském Hofu, odkud jezdí přímé vlaky do přístavů v Severním a Baltském moři,“ poznamenal Pavel Sovička, generální ředitel společnosti Panattoni Europe pro Českou a Slovenskou republiku.