V rámci 52. ročníku MMF bude k vidění v pátek, tedy 7. července na dvorském stadionu přehlídka nejen sportovních celebrit. Důvod bude jediný.

Bude se tradičně pomáhat, když v charitativním utkání se proti sobě postaví VTJ Karlovy Vary a Real Top Praha, tedy co tým, to velký fotbalový pojem.

Vše odstartuje pod taktovkou pořadatele SK Buldoci Karlovy Vary v pátečním odpoledni, přesněji v 16.00 hodin a nejen fanoušci fotbalu se mohou těšit na bohatý doprovodný program, který pořadatelé na v rámci 8. ročníku přichystali.

„Chtěli bychom pozvat širokou veřejnost na velmi zajímavé klání, ve kterém se postaví bývalý hráči VTJ Karlovy Vary výběru herců a sportovců v trikotu Real Top Praha,“ láká nejen filmové ale i sportovní fanoušky do Dvorů za pořadatele Karel Komárek.

Čestný výkop utkání udělají společně moderátor, novinář a sportovní publicista Ota Černý a bývalý ministr školství Marcel Chládek.
„Během prvního poločasu a po utkání bude k vidění ukázka fotbalových přípravek. Nachystána bude tradičně i autogramiáda a nově pak bude k dispozici fotobudka. Navíc budou slosovatelné vstupenky o hodnotné ceny,“ nechal nakouknout do programu Komárek.
A na koho se tedy mohou diváci těšit? V dresu Real Top Praha například na Laviho alias Jakuba Štáfka, ostřílené fotbalisty Vladimíra Šmicra, Jana Kollera nebo Karla Poborského. Dále pak na Vojtu Dyka a další nejen sportovní celebrity.

Těm se postaví do cesty v dresu karlovarského VTJ Jan Velkoborský, Ivo Ulich, Patrik Gedeon nebo Jaroslav Slabý.

„Výtěžek z akce bude věnován dětem se zdravotním postižením. Vstupné zůstalo lidové a to 50 Kč, děti do deseti let mají vstup zdarma. Po skončení utkání přijde na pořad zábava, o kterou se postará hudební skupina Fryzúr. Opomenout nesmíme ani pana Škulavíka, který se bude starat o ozvučení zápasu,“ dodal Komárek.