„Letošní ročník bude mít premiéru v novém areálu v centru Karlových Varů. Hudba bude znít z Šibeničního vrchu přímo nad hotelem Thermal u altánku Bellevue. Hlavních taháků bude hned několik. V osm hodin večer vystoupí Celeste Buckingham, v současné době světově úspěšná zpěvačka. Její hit Run, Run, Run překonal hranici dvaceti milionů zhlédnutí na Youtube a otevřel zpěvačce dveře do světa. Před Celeste Buckingham vystoupí legenda české alternativní scény Lenka Dusilová se svým projektem Baromantika,“ uvedl k programu festivalu Jan Anděl z kapely The Fellas.

Několikanásobná držitelka Ceny Anděl Lenka Dusilová představí na Vary Good Festu Baromantiku v plné sestavě a zahraje i největší hity své sólové kariéry. Po dvouleté pauze se do Karlových Varů vrací i svérázná punk-rocková kapela Pipes & Pints, která jedinečně spojuje rokenrol a skotské dudy.

Festival v loňském roce uvedl exhibici v U-Rampě ve spolupráci se Zdary Vary a další atrakce, ve kterých bude pokračovat i letos. Šestinásobný mistr republiky ve skateboardingu Honza Tomšovský se svými kumpány představí adrenalinovou show krátce před jedenáctou večer. Vary Good Fest se otevře v sobotu 23. června ve 13 hodin a odpoledne budou vystupovat zahraniční kapely, jako například Metronome Blues z Nového Zélandu nebo The Silver Spoons z Velké Británie. „Našli jsme ideální místo pro festival. Chtěli jsme změnu a hlavně lepší dostupnost. Vary Good Fest bude od letošního roku přímo nad Thermalem u altánku Bellevue. Je to jedna zastávka od Tržnice autobusem a je tam nádhernej výhled na město,“ dodal Anděl.

Cenu převzal starosta Božího Daru Jan Horník (vlevo).
Popelnice jsou různé, ovšem Boží Dar vlastní křišťálovou