Rozšíření saunového centra umožní po uvolnění epidemiologických nařízení relaxaci pro pětadvacet osob. Místo dvou saun budou moci lidé využít celkem čtyři.

„Rekonstrukce saun z bývalých dvou na současné čtyři stála tři miliony korun včetně DPH. Z toho stavební práce včetně demolice původních saun a zařízení, rekonstrukce podlahového vytápění, nových podhledů a vybourání technických prostor pro větší odpočívárnu stály 1,4 milionu, čtyři nové sauny stály 1,6 milionu,“ uvedl Jan Kopál, mluvčí magistrátu. Návštěvníci si budou moci vybrat, využít saunu finskou, s aroma, bylinkovou, či zařízení infra. „Za současných omezení je kapacita bazénu 102 osob, kapacita saun je nyní jen šest osob, to je jedna osoba na 15 metrů čtverečních. Po uvolnění epidemiologických opatření bude kapacita saun 25 osob, tak jako byla dříve – to ale stály jen dvě sauny, nyní budou čtyři,“ doplnil mluvčí.

ČEŠI SE OPĚT BAVÍ, tentokrát obyvatelé Karlovarského kraje, kteří satiricky reagují na kritiku premiéra Andreje Babiše.
Lidé na facebooku odsuzují premiérova slova o kraji

Současná covidová doba sportu ani relaxaci lidí příliš nepřeje, vlastně tato zařízení drží takzvaně ve svěrací kazajce. „KV Arena připravuje rezervační systém, kterým si zájemci budou moci objednat konkrétní termín, aby se nestávalo, že přijedou a zjistí, že je obsazeno,“ zdůraznil mluvčí Kopál. Cena bude podle něj víceméně stejná jako doposud, to je přibližně 100 korun za hodinu.