Režisér Soukup se proto v neděli vrátí do Srní a v tamní hasičárně se s místními společně podívá na čtvrtou epizodu nazvanou Posel ze světa mrtvých.

„Jsem moc rád, že se tahle akce na Srní koná, protože bych chtěl poděkovat místním, že nám vycházeli maximálně vstříc a nechali nás natáčet ve svých chalupách a bytech. Pomáhali nám také při vyhledávání lokací k natáčení, jako třeba lesák Pavel Běloch, nebo při natáčení v místním konzumu nám maximálně vycházela vstříc jeho vedoucí Denisa Síbová a mnoho dalších… Nejcennější je, že seriál Policie Modrava se divákům líbí a má v současnosti nejvyšší sledovanost, takže naše práce nebyla marná,“ řekl šestasedmdesátiletý režisér Soukup.

Požár hospodářské části rodinného domu v Rozsedlech.
Noční požár domu v Rozsedlech: Hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachu

Spolu s ním v hasičárně v Srní v neděli budou Jana Boušková, kterou diváci znají jako pošťačku Válkovou, Milan Enčev, který má velkou roli v aktuálním díle, a Zdeněk Mahdal, který coby číšník Holoubek spolu s Dagmar Čárovou učili Modravské společenským tancům. Jejich taneční lekce se natáčely právě v srnské hasičárně…

O dění v ní nebudou ochuzeni ani ti, kteří se tam v neděli nedostanou. Fanoušci seriálu se mohou dovnitř přenést virtuálně pomocí facebooku TV Nova a webových stránek Nova.cz a TN.cz. Těšit se mohou na rozhovory, historky z natáčení a vzpomínání svých oblíbených herců a režiséra, bez něhož by Policie Modrava nikdy nevznikla.