Už podruhé během tří měsíců přepadl ozbrojený lupič čerpací stanici Benzina v Chodově. Odnesl si z ní pouze několik stovek tisíc korun. Policie má za to, že loupežné přepadení může mít na svědomí stejný pachatel.

Lupič s nožem v ruce vstoupil do prodejny čerpací stanice v pondělí v 18:30 hodin a obsluhy se dožadoval vydání peněz. „Žena maskovanému muži vydala řádově několik stovek. Poté pachatel odešel," uvedla mluvčí sokolovské policie Kateřina Böhmová.

Potvrdila, že kriminalisté pracují s verzí, že jde o téhož pachatele, který prosinci čerpací stanici již přepadl. „Pachatel má modré oči a je štíhlé, 190 cm vysoké postavy. Na sobě měl černou bundu (klokanku) s kapucí se značením na kapuci, rukávu a zepředu na bundě, modré džíny a pletenou čepici s bílým pruhem a vzorem. Je velmi pravděpodobné, že pachatel si objekt tipuje. A než dojde k samotnému přepadení, čeká, až obsluha zůstane sama. Žádáme tak občany, kteří byli v uvedeném čase na čerpací stanici v Chodově, a všimli si vysokého muže, aby to oznámili policii na linku 158," doplnila mluvčí.