Ve stejné ulici si lupič vybral další obchod. Tentokrát vnikl do květinářství a s nožem v ruce donutil prodavačku k vydání finanční hotovosti. Přišel si na několik stovek korun.

Loupež se stala už v pátek, a to kolem 16.30 hodin. Policisté zatím nezveřejnili bližší informace. Podle informací Deníku by se mohlo jednat o stejného pachatele jako v prvním případě. Tam ho zaznamenaly bezpečnostní kamery. Těmi ale květinářství nedisponuje. Policie také zatím nechce komentovat to, zda by se mohlo jednat o stejného lupiče, který má na svědomí loupežná přepadení čerpací stanice v Chodově a Klášterci nad Ohří, o kterých Deník včera informoval.

Připomeňme ještě loupež v sokolovské drogerii, kde se policistům podařilo sestavit podobiznu pachatele. Loupež se stala ve čtvrtek 14. února v 17.40 hodin. Když muž procházel obchodem, prodavačka se ho zeptala, zda něco nepotřebuje. Odpověděl jí, že chce peníze. Prodavačka se v tu chvíli nacházela mezi regály. Lupič se k ní přitom blížil s nožem v ruce. Žena neváhala a z obchodu rychle utekla. Pachatel běžel za ní. Venku se ale vydal na opačnou stranu než ona. Mohl běžet směrem k základní škole Rokycanova, nebo k Lobezskému potoku.

"Žádáme případné svědky obou loupeží, pokud prchajícího pachatele viděli, aby vše sdělili na linku 158," uvedla mluvčí sokolovské policie Kateřina Böhmová.