Dvanáctiletý chlapec je štíhlé postavy, vysoký asi 140 centimetrů. Má hnědé oči a hnědé nakrátko střižené vlasy. Na sobě měl naposledy zelenou zimní bundu s kapucí, modré džíny a černé boty. Pohřešovaného nezletilého chlapce naposledy viděla jeho matka v místě trvalého bydliště, kdy odešel ven. U sebe nemá mobilní telefon ani finanční hotovost. Fotografii chlapce policie nemá k dispozici.

Patnáctiletý chlapec je asi 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má hnědé oči a hnědé kudrnaté krátké vlasy. Na sobě měl černou zimní bundu s kapucí, černo-žlutou kšiltovku VANS, černé tepláky ADIDAS, modrou brašnu přes rameno stejné značky a kotníkové bílé boty NIKE. Pohřešovaný chlapec byl naposledy viděn v pondělí dne 11. února letošního roku kolem 16. hodiny v Sokolově v ulici Heyrovského.

Sokolovští policisté pátrají po dvou nezletilých chlapcích.Zdroj: PČR"Šetřením kriminalistů bylo zjištěno, že by se oba chlapci mohli pohybovat spolu. Oba byli totiž 11. února viděni v německém městě Schirding, kde navštívili příbuznou staršího pohřešovaného. Ještě téhož dne večer odešli s tím, že jdou na vlak směr Cheb a Sokolov," sdělila mluvčí policie Kateřina Krejčí. 

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovaným chlapcům volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Ilustrační foto
Extáze putovala zásilkami, tisíc tablet odhalili celníci