Jeho zlodějskou kariéru přerušil rozsudek Okresního soudu v Sokolově a mladý muž už zpytuje své svědomí ve vězení. Už na počátku prosince loňského roku se pokusil ukrást z prodejny ve Svatém Kříži na Chebsku několik kartonů cigaret.

Za pokladnami ho ale zastavila přivolaná policejní hlídka. „O pár dní později před panelovým domem v Habartově oslovil nezletilého mladíka. Po něm chtěl půjčit mobilní telefon. Mladík to nejdříve odmítal, ale po chvíli mu ho půjčil. Zpět už ho ale nedostal, protože osmnáctiletý muž si ho nechal a z místa odešel. Později ho prodal a finanční prostředky si nechal pro svou potřebu. Svým jednáním způsobil škodu téměř 8 tisíc korun,“ popsal další skutek mladého zloděje mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Pokoj si mladík nedal ani v novém roce. Nejprve se snažil ukrást ze sokolovského obchodního domu alkohol, ostraha mu v tom však zabránila. Poté se mu zachtělo pro změnu kosmetiky, tak si ji chtěl odnést z habartovského hypermarketu. I tady však narazil na bdělost pracovníka ostrahy. „Po několika dnech policisté mladíka zadrželi. Policisté z obvodního oddělení Habartov mu sdělili podezření ze spáchání přečinů zpronevěry a krádeže,“ doplnil mluvčí Kopřiva.

Garrit našel další odcizené věci.
Služební pes Garrit je zkrátka pašák!