Naráží tím na fakt, že rozsahem původně menší akvatrhy, které se konaly na půdě chodovského gymnázia a obchodní akademie, slaví teď v březnu druhé výročí své existence.

Za tu dobu se rozrostly do nebývalých rozměrů a směle konkurují i velkým akcím v Praze nebo Plzni. Jak říká organizátor, jsou dokonce i lepší. Vzrostl počet návštěvníků i prodejců, trhy se tak přesunuly do KASSu a rozrostly se o sekci teraristickou, takže tu můžete sehnat i morčata, křečky, ale také hady. A odborníci vám poradí s jejich chovem.

Výroční akvateratrhy se konají v sobotu 30. března od 9 hodin a seženete tu opět vše pro vaše akvárium či terárium. K dostání jsou již standardně stovky druhů akvarijních ryb, krevet a rostlin, akvarijní i terarijní technika a dekorace, živá i sušená krmiva, kořeny, kameny, keramika nebo také na míru lepená akvária a terária. „Protože jde o speciální akci, bude se soutěžit o zájezd do lázní s plnou penzí a další hodnotné dárky,“ upřesnil Grigar. Vstupenky seženete na místě, platit lze i kartou, a poměrně čerstvou novinkou je i možnost zakoupit vstupenku online na www.zivotvevode.cz, kde najdete i další informace.

Den otevřených dveří v Khamoru.
Khamoro představilo své služby i krátký film