Do hodnocení se zapojilo téměř padesát hodnotitelů. A výsledky byly pořádně těsné. „I když jde o soutěž amatérských kuchařů, respektive místních obyvatel nebo chatařů, úroveň pokrmů i zpracování zadání byly na vysoké úrovni," zhodnotila soutěž pořadatelka Michala Nyklesová.

Prvenství v kategorii za mimořádný estetický dojem zasloužil Martin Běl s pokrmem Segedín tety Tonči. Marcela Neckářová zase zvítězila v kategorii obzvláště originální název – Klozebr = žlučníkové orgie.

Nicméně celkově třetí místo v chutnosti pokrmu získal Martin Běl se svým Segedínem tety Tonči se 188 body. Od prvenství ho přitom dělily jen dva body. 190 bodů shodně získali manželé Tovarovi za Křimické klobramsy a Soňa Hrádková, která uvařila Halušky bublavské babušky.

„Obnos z dobrovolného vstupného použije parta nadšenců Bublava RaJdrs na organizaci 1. ročníku Dětské zimní olympiády na Bublavě," doplnila pořadatelka Bublavské škrabky.