"Opět nabídneme diváků během pěti dnů benefiční koncert, filmová promítání, výstavu Kriminalistického ústavu, program Policie ČR pro školy, besedy se spisovatelem a známým českým hercem a zakončovací koncert filmové hudby s pražskou FILMharmonií," říká vedoucí MFC Březová Michal Bedeč.

Poslední ročník se uskutečnil v roce 2019, Šlo o 19. ročník celého festivalu, který se po několia městech přesunul právě do Březové. Za pět dnů festival navštívilo dle odhadu pořadatelů různorodé akce a doprovodné programy přes 1200 návštěvníků. Město Březová nabídlo v rámci festivalu nejen řadu filmových promítání, ale také bohatý doprovodný program. Záštitu festivalu udělil policejní prezident Jan Švejdar, stejně jako tomu bude i letos.

Sokolov zjišťoval v Mostě, jak na problémové nájemníky v soukromých bytech.
Sokolov zjišťoval v Mostě jak na problémové nájemníky v soukromých bytech

V celkovém součtu festival oslaví již 21 let své existence, město Březová však pořádá akci jednou za dva roky, a to zejména z důvodu organizační a finanční náročnosti. Na akci město plně spolupracuje jak s Policií, konkrétně s krajským ředitelstvím Karlovarského kraje a s územním odborem Sokolov, tak i po poslední ročníku navazuje na úspěšnou spolupráci rovněž s Kriminalistickým ústavem PČR.