"Tato karta bude přenosná - může ji využít kdokoliv, anonymní – bez fotografie a jakýchkoliv personálních údajů. Bude možné ji využívat pro časové předplatné jízdné – vždy pouze dospělý tarif, i jako elektronickou peněženku – pro platby všech druhů jednotlivého jízdného," říká za dopravce Jan Mannert. 
Karta bude platná v systémech MHD v Sokolově, Chebu a Aši i na všech spojích linkové dopravy společnosti. Cestující ji mohou zakoupit v přepravních kancelářích v Sokolově, Kraslicích, Chebu, Mariánských Lázních a Aši a nově také přímo v autobusech na linkách MHD u řidiče.

Nabíjení karty bude možné ve všech přepravních kancelářích (hotovost, bankovní karta) a také autobusech společnosti (hotovost), v autobusech MHD v Sokolově a Chebu navíc také bankovní kartou. Cestující tím ušetří cestu do přepravní kanceláře a zároveň jsou platby jízdného dopravní čipovou kartou a bezkontaktní bankovní kartou výrazně levnější. Cena karty je 100 korun a její platnost 3 roky.

„Dlouhodobě se snažíme odstraňovat bariéry pro platbu jízdného a zvýšit počet bezhotovostně platících cestujících. Zavedením této karty sledujeme zvýšení počtu cestujících a jejich spokojenost, např. tím, že si budou moci kartu předávat v rodině a také nebudou muset řešit primárně hotovost. Protože v současné době řeší moderní způsoby odbavování cestujících v naší společnosti mladý progresivní tým, mohou se cestující určitě těšit na další novinky," říká na závěr Zdeněk Suchan, výkonný ředitel společnosti Autobusy KV.