Předchozí
1 z 2
Další

„Když jsem zjistil, že ve sluneční ekliptice zvěrokruhu je 13 znamení a ne 12, jak je obecně známo, inspirovalo mě to. Namaloval jsem celou kolekci třinácti znamení. A rozhodl jsem se, že uspořádám vernisáž celé kolekce.

Třináctý obraz Hadonoše bych chtěl vydražit pro malou bojovnici Nelinku. Jinak celý výtěžek ze vstupného věnuji ZUŠ v Karlových Varech na výtvarné potřeby. Plus chystám další překvapení,“ říká Nussknacker.

O Nelinku se starají její prarodiče Ladislava a Roman, kteří se stali jejími pěstouny. Dívka vyžaduje čtyřiadvacetihodinovou péči a starost o ni je nejen fyzicky, ale i psychicky hodně náročná. Nákladná je nejen péče, ale například i speciální pomůcky. Nelinka potřebuje speciální intenzivní rehabilitace, které však nehradí tuzemské pojišťovny.

„Mile rád vás zvu na vernisáž kolekce třinácti vesmírných, abstraktních obrazů 13ZODIAC. Chtěl bych ukázat, že i číslo 13 může být šťastné. V případě zájmu prosím o rezervaci na e-mail: knacker@email.cz, kapacita hradu je omezená,“ dodal malíř. Vernisáž výstavy se na loketském hradě uskuteční v sobotu 24.srpna od 19.35 hodin.

Sokolovská ulice U Divadla
Ve vyloučené lokalitě má vzniknout i parkoviště