"Fotím pro zábavu, fotografie vystavuji pod jménem Mili Holíková a názvem výstavy Střípky vzpomínek. Někdy si i přeji vrátit se v čase. Ne proto, že bych chtěla změnit minulost. Ale, abych prožila některé okamžiky dvakrát. Fotografie jsou pro mě ty nejkrásnější střípky vzpomínek, vlastně i jediná šance jak zastavit na okamžik čas," říká fotografka.

Zároveň zve všechny zájemce na netradiční výstavu ZA SKLEM s názvem Střípky vzpomínek. Nachází se ve výloze kadeřnictví Petra v Kraslicích v ulici Dukelská.

"Jsem velice ráda, že mohu být součástí tak skvělého projektu, kde se spojili fotografové napříč republikou a vystavují své fotografie pro potěšení oka i duše. Děkuji fotografce Josefíně E. Součkové za skvělý nápad Výstavy ZA SKLEM a podporu. Mé poděkování patří i kadeřnictví Petra a tím i jmenovitě Petře Čechové za možnost vystavení fotografií, Ivance Harantové za tip, kde vystavovat a hlavně velké díky modelkám Marušce Prančlové, Mirce Havlíčkové a Ivaně Pukyové, díky i za make up Saše Doktorové," jmenuje fotografka lidi, bez kterých by výstava nemohla vzniknout.

Šéfkuchař a majitel Fine Food Academy ve Včelné Jan Krob.
Podívejte se, jaké dobroty se dají udělat z velikonočních vajíček

Po celé zemi vznikly desítky minigalerií. Jsou ve výlohách kaváren i obchodů. Za nápadem proměnit vitríny ve výstavní prostor a ukázat krásu fotografie stojí Josefína Edita Součková. Snímky od ní visí v Domažlicích a ve Kdyni. Když se o akci zmínila na sociálních sítích, začali se jí ozývat cizí lidé, že se chtějí k iniciativě přidat. „Strhla se vlna zájmu. Přihlásily se desítky lidí z různých koutů České republiky. Stále mě překvapuje, jaký to má ohlas,“ uvedla Součková.

"Kraslická výstava ZA SKLEM je za výlohou týden a v Karlovarském kraji zatím jediná. Když se u ní hned první den zastavovali lidé, měla jsem radost. Děkuji i svému muži Václavu Holíkovi za podporu. A že mé bláznivé nápady ze dne na den podporuje a nezabije mě," dodává fotografka.