K příjemné atmosféře přispěl Big Band Hudby Hradní stráže a Policie České republiky se svým sólistou Tomášem Savkou a také hosté, kteří na koncertu vystoupili. Pozvání přijala zpěvačka Petra Janů, pěvecké sbory Harmonie Kraslice a Melodie Horní Slavkov a Loket.

Při benefičním koncertě se vybralo 67 tisíc.Zdroj: PČR

Součástí večera bylo předání celkem šesti medailí za zásluhy o bezpečnost, které se udělují občanům a pracovníkům IZS za dlouhodobé zásluhy o bezpečnost města nebo za mimořádný skutek v této oblasti, jako je například záchrana lidského života.
V letošním roce si medaili za záchranu života z rukou starosty, místostarostů města nebo zástupců za sokolovskou policii převzali prap. Josef Bubenič a pprap. Martin Šindelář z Obvodního oddělení Sokolov – město, strážníci Městské policie Sokolov Josef Linhart a Petra Leichtová a 11letý chlapec Jiří Kopecký. Medaili za dlouhodobé zásluhy si převzal MUDr. Roman Sýkora, Ph.D., MHA, ředitel Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje.

Finanční dar a výtěžek ze vstupného byly věnovány dětskému a novorozeneckému lůžkovému oddělení v Sokolově. Jako tradičně přispěli i sponzoři a také všichni návštěvníci, a to svým vstupným. Výtěžek ze vstupného v letošním roce činil 47 100 Kč. Celkem tak starosta Sokolova Jan Picka spolu s plk. Martinem Götzlem, vedoucím územního odboru PČR Sokolov, předali Luboši Vaňkovi, primáři dětského a novorozeneckého lůžkového oddělení, šeky v celkové výši 67 100 Kč.
Děkujeme všem za účast a finanční dary, které byly předány za účelem pomoci.

Kateřina Krejčí, mluvčí policie