Studenti Integrované střední školy technicko ekonomické v Sokolově zakončí školní rok rockem. Jak tvrdí jeden z pořadatelů Karel Ivan, letošní rockování bude jen s kapelami tvrdšího ražení.

Loňské pokusy o jiný styl hudby prý nebyly tolik úspěšné. „Studenti a všichni jejich kolegové ze Sokolovska se rozloučí s uplynulých školním rokem tvrdým rockem," říká Ivan. jak pokračuje, komu proudí v žilách rocková krev, nemá váhat a má se přijít rozloučit spolu se studenty dne 15. června do kinokavárny Alfa. Začátek je naplánovaný na 20.30 hodin.

A na koho se mohou návštěvníci těšit? „Vystoupí nový zjev na Sokolovsku, kapela Huge Rat, poté hosté z Karlových Varů, výborní Animal Resources a na závěr kapela ze severočeských Teplic Schlack, což je záruka dobré zábavy," láká zájemce Ivan. Jak konstatoval dále, díky tomu, že je akce podporována z grantového systému města Sokolov, je i vstupné velmi nízké. „Činí 60 korun a bude to prima večer," dodal Ivan.

Akci pořádají občanské sdružení Club Academia při ISŠTE Sokolov ve spolupráci s Městským domem kultury. Někteří studenti se na řádnou porci muziky těší.

„Byl jsem na jednom z rockování na závěr a moc jsem si to užil. Podrobnosti si radši nechám pro sebe," řekl jeden ze studentů Pavel Z Kraslic