Přihlížející aplaudovali slavnostnímu novoročnímu ohňostroji, který letos trval přes jedenáct minut. Složený byl ze tří částí a celkem vylétlo do vzduchu 3500 střel z kompaktních baterií, 170 jednotlivých střel a nespočet kulových pum. Ohňostroj z dílny kraslické Agentury On-Off pak vyvrcholil naráz odpálením osmačtyřiceti střel. „Byl to pořádný adrenalin,“ říká ohňostrůjce Tomáš Cvek. Se svým kolegou Stanislavem Fořtem chystal letošní ohňostroj od listopadu. „Komponovat hudbu jsme začali už ale mnohem dříve. Když je hotová, pracujeme na efektech,“ přiblížil Cvek.

Zdroj: Deník/Jiří Drozdík

První část ohňostroje odpalovaná na skladbu od Pink Floyd dala také tušit, že bude nabitá i letošní hudební sezóna. Agentura tak totiž avizovala, že do města přijede 6. července se svým tříhodinovým megakoncertem kapela Pink Floyd Czech revival. Následovat pak bude o den později 7. července oblíbený Revival Fest.

Novoroční ohňostroj i přes drobné technické problémy při zahájení sklidil úspěch. Před jeho odpalem vystoupila místní skupina Alison. Na ohňostroj se složilo město společně se sponzory, kdy se zapojila celá řada tamních firem.

První miminko roku 2018 v sokolovské porodnici - Mareček Rudinec.
Na první miminko roku 2018 se těší tři sourozenci